2015. május 11., hétfő

Kuta 1-2. nap

Szóval itt vagyunk Kután már két napja, vannak hullámok is, meg mi is hullák vagyunk. Haha. Tegnap bejött Zsombi a városba, és együtt csapattuk Padmán, ami itt egy közeli törés. Az elején nem ment annyira, de aztán már belejöttem, úgyhogy első session-nek kiváló eredmény. Zsombi testét megrongálta egy longboardos, de ha minden igaz, csak egy púp marad a helyén, bár horzsolás egy kicsit parásnak tűnt az elején. Egy gyors pit-stop után (a helyi longboardos arc meghívott minket egy vízre, meg zsombinak adott jeget) aztán folytattuk a szörföt, nagyon jól mulattunk, az az igazság. Hazafelé meg iszonyú dugó volt, ilyen:
Így állunk a dugóban
Kis pihenés, meg estebéd után elmentünk egy helyi shaper boltjába (Luke Studer), hogy kiválasszuk az új deszkámat, amit már néhány hónapja kinéztem. Mivel a shaper nem volt ott a boltban, Chaviitoooval folytattam aktív diskurzust, aki Ausztráliából küldte a javaslatait. :)
Így konzultálok Chaviitooval a sok-sok deszka között
A deszkáról még nincs rendes fotó, meg még neve sincs, úgyhogy az majd később jön. Aztán gyors alvás következett. Nem könnyű aludni, mert vagy a légkondi miatt fáj a torkom, vagy túl meleg van. Nem panaszkodni akarok, de  5:30-kor elég mosott szar voltam. Azért persze kimentem. Én voltam az első szörfös a parton, és elég jókat is mentem. Ezúttal nem felejtettem el az órámat sem, úgyhogy nemsokára debütál a szörf-követő funkció, kiváncsi vagyok. Azt már tudom, hogy 13 hullámot vittem, és 23 km/h volt a leggyorsabb. :)

Most reggeli, aztán költözünk át Balanganra a falusi beach-re, mert az a legkirályabb helyek egyike a világon.

Nemsokára csorogni fognak a fotók is, nyugi!

6 megjegyzés:

 1. MEEENNNYYYETEKMAAAA!!!! teged zari mar megszoktunk balin, viszont fuuu de jo latni zsombit is ott! pusziii!!!! moki

  VálaszTörlés
 2. zaresz ne vicceljeeee maaa!!! feltolod az instara a felcsövet, ide meg cseszel leirni, hogy mi volt?!?! most komolyan?! meddig kell meg varnom???????? :D :D :D moki

  VálaszTörlés
 3. Eltűnt a bejegyzés, konspiráció! Így ide írok: Ha ipaded van, azon tudsz screenshotot csinálni, hogy ne kelljen ilyen 1972-es módszerekkel fotókat készítened. Te majom!

  VálaszTörlés
 4. Screenshot van, csak a videó lejátszó képet nem rögzíti valamiért. Ha ipadem lenne, nem lennének posztok, mert nem működne a külső billentyűzet, meg nem lennének fotók és videók, mert sd kártyát sem olvas a drága! ;)

  VálaszTörlés
 5. Megvan a régi is, az más hullámokra jó.

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.