2015. április 30., csütörtök

21 Days IIFelhok Sydney felett....

Szep lassan elerkeztunk aprilis vegehez ami azt jelenti, hogy Mikitoo par napon belul mar Balin waxolhat es ujra belecsaphat a habokba igen legyet irigyelni!

Amig O szorgalmasan keszul, fizikalisan es mentalisan addig a vilag masik oldalan Sydney felett gyulekeznek a felhok...


Szo szerint mar hetek ota tombol ez az orult idojaras ami eddig rengeteg kart es esot hozott. Mindezzel egyutt egy monster swell is erkezett a mult het elejen ami elerte a 14 ft os hullamokat. Ilyenre nem minden nap van pelda, sot szemelyesen meg soha nem lattam ekkorat. Sajnos az orkan ereju szel nem tette lehetove meg a legjobbaknak sem hogy kiprobaljak magukat.
A swell a mult het vegere szep lassan visszaesett egeszen baratsagos meretre ugy 2-3 ft ra es a szel is tokeletesre fordult :))


Nem is vartam sokaig vasarnap reggel a kocsiba pattantam es kimentem Sydney bol Wollongong iranyaba kb 1 ora nekem autoval csak hogy megszabaduljak a tomegtol.


Ahogy varhato volt csak par lovasz ' lezengett' a borus esos szeles vasarnapon.. Ahogy lenni szokott sokkal tobbre szamitottam minosegileg de hat legalabb vizes lettem..

Irany vissza Sydney egy jo kis torok kebab es par ora piheno utan nem birtam nyugodni es leugrottam Maroubra ra. Na azt lehet nem kellett volna.... Teljesen amator mondon bemelegites nelkul kieveztem es azota csak gyotrodok, orvosrol orvosra ( idegbecsipodes vagy izomgyullasas a legfrisebb diagnozis ) jarok nem beszelve arrol hogy az egesz heti f45 treningemet is torolni kellett..
Par oraja egy csontkovacsnal jartam, aki szertintem nem sokat tudott segiteni amelett, hogy kicsit megcsavargatott es pinenot rendelt elo...
Na hat itt tartunk Aprilis 30 an.

2 megjegyzés:

  1. Chaviiiitooooo!!! Most szépen pihenj a következő két hétben, ne erősíts, ne csinálj semmit! Az a legfontosabb, hogy meggyógyulj, el ne kosztarikázzuk ezt megint! :D Aaz erőnléted meg már így is kiváló, nyugodtan pihenhetsz!

    VálaszTörlés
  2. jajjjjjjjjj mennyunka maaaa oda!!! Javulgatok amugy, jovo7 en kell visszamennem kontroll ra..

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.